• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Baby dekens

dekens voor o.a.in de kinder-wandel wagen of box.

 

Dekens die u altijd en overal voor kan gebruiken. Om lekker warm in stoppen in de kinderwagen of autostoel of om altijd bij de hand te hebben om u kindje onder te stoppen in de box.

 

Winter wikkel deken. 

winter wikkel deken ook wel omslagdoek genoemd met capuchon gemaakt van heerlijke knuffel fleece (deze fleece is extra zacht) met waffelstof (dit is katoen op een bepaalde manier geweven en is heel zacht.) Deze twee stoffen vormen de ideale combinatie voor een heerlijke warme deken. Deze deken kunt u gebruiken voor wel in de in de kinderwagen als wikkeldeken of gewoon lekker in de box. De deken kunt u echt op heel veel verschillenden manieren te gebruiken wat voor u en uw kindjes het fijnste is. De dekens zijn er in verschillende kleuren. Dit zal ook vaak veranderen zo lang de voorraad strekt. 

Een zomer wikkel deken ook wel omslagdoek genoemd. Echt iets wat vaak vergeten word want het is als je ergens heen gaat of gaat wandelen altijd wel lekker maar als in de avond de zon onder gaat dan kan het wel eens flink afkoelen en dan is een 'prop in je tas'' deken altijd makkelijk. Deze deken neem niet veel plek in en kunnen dus altijd makkelijk mee genomen worden in de tas zo dat als het wat afkoel u kindje er wel lekker bij licht. Dit dekentje is ook super handig voor de wat warmen dagen in de box. U kindje valt in slaap en dit dekentje kunt u er dan makkelijk even over heen leggen. Deze dekens zijn gemaakt van 2 dunnen kantoenen stofjes. Kort om een ideaal dekentje voor de wat warmen dagen.

Wieg dekentje.

Zomer variant 

Heerlijke dunnen dekentjes. Gemaakt voor in de wieg, Mozes mandje, wandelwagen of baby nestje. een dun dekentje die je gemakkelijk mee kunt nemen. Deze deken heb ik in verschillenden maten. Deze dekentjes kunnen altijd en overal over u kindje worden gelegd. gemaakt van dunnen stof voor de warmere dagen. Makkelijk mee te nemen en heerlijk luchtig. 

Winter variant 

Van deze dekentjes is er nu ook een winter variant voor de kouder dagen. Jullie vonden de dekentjes zo fijn dat er vraag naar was naar een winter variant. Hier is hij dan. Gemaakt van knuffelfleece en waffelkatoen heerlijk warm en ook makkelijk mee te nemen. 

Ledikant deken

Deze deken kunnen heel fijn in het ledikant. Natuurlijk kunt u ze ook in de kinderwagen of box gebruiken. Als u kindjes groter zijn zijn ook nog heerlijk te gebruiken op de bank tijdens de kouder dagen. De dekens hebben allemaal een andere maat mocht u maat er niet tussen staan of wilt u iets anders stuur me dan gerust een berichtje.