• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Baby speelgoed

o.a wagenspanner en kubus

Elke baby en peuter heeft het nodig speelgoed. Er zijn heel veel verschillende soorten, kleuren en merken. Ik maak al het speelgoed zelf. Door dat ik zelf 2 kindjes heb weet ik heel goed waar ze wel en niet graag mee spelen. Het is ook zo dat elke kindje anders is en ieder kindje vind iets anders leuk. Ik heb de waar mijn kindjes heel graag mee spelde in verschillende varianten gemaakt zo dat er voor iedereen iets is. 

 

Speel kubus.

Een speelgoed kubus van verschillenden soorten stof. Ik gebruik O.A : Fleece, Badstof, Hydrofiel en wafelstof. Elke kubus is anders wat betreft de kleur en opdruk. De grote blijft altijd het zelfde. Ze hebben allemaal de afmeting 13x13 cm. Ze zijn er in 2 kleuren blauw en rosé . Deze zijn er zo lang de voorraad strekt. Aan elke kubus zitten friemel lintjes en een bijtring. Dat kan een houten of een siliconen zijn. Welke het beste bij de kubus past. Mocht u dit aan willen passen dan is dit altijd mogelijk door contact met mij op te nemen. 

 

Wagen spanner (Autostoel speelgoed)

Voor in de auto of voor over de kinderwagen maak ik deze mooie houten spanners. De kleuren en gebruikte kralen kunnen elke keer verschillen ik vind het leuk om elke keer weer iets moois te maken voor jullie. Mocht je nu speciale wensen hebben dan kunt u die altijd door geven via de mail. De spanners zijn allemaal ongeveer 34 cm lang zodat ze vrijwel op iedere kinderwagen of autostoel passen. De wagen spanners zijn gemaakt van houten kralen in verschillenden kleuren en grote. Ook zitten er bijtringen aan zo dat u kindje dit veilig in hun mondje kunnen stoppen. De kralen en bijtringen zijn allemaal bpm vrij en vrij van schadelijke stoffen. Geen zorgen dus over de veiligheid alleen maar speel plezier.