• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

hydrofiele Producten 

leuke setjes in hydrofiele stof. 

 

Hydrofiele stof onmisbaar in elke baby uitzet. De stof neem heeft veel vocht op en is echt geschikt voor heel veel doeleinde. Waar ik deze doeken het meeste voor gebruikte met mijn kindjes was op het aankleed kussen zodat je niet elke keer een schonen kussen hoes hoefde te pakken maar makkelijker een schonen doek er op. Ook lag er altijd eentje in het bedje onder het hoofdje netjes voor het spugen tijden het slapen om te voor komen dat je niet elke keer heel het bedje hoefde te verschonen. Wel zo fijn minder was hebben als je net bevallen bent toch? De doeken kunnen op 90 graden gewassen worden en kunnen in de drogen. Uit de drogen heb je wel meer strijk werk als dat je aan de waslijn hangt. Ik heb verschillenden spullen gemaakt met deze helle fijne stof. Ik heb Setjes, lange was handen en zelf speelgoed. 

De setjes.

 

Ik heb ook helle leuke setjes. Deze setjes zijn heel erg leuk om cadeau te doen. De setjes zijn samen gesteld uit. 

Een handdoek

Een washand

Een spuugdoek. 

De maten kunnen per setjes verschillen omdat alles handgemaakt is. De afmetingen staat er altijd bij. De setjes worden altijd mooie voor u ingepakt. 

Spuugdoekjes

 

Een spuugdoekje is altijd meer dan gewoon een doekje je vind ze altijd overal omdat je er altijd eentje bij de hand wilt hebben met een baby. Bij mijn lagen er altijd overal doekjes ik ben dan ook van mening dat je die nooit genoeg heb. Je heb ze in de luier tas zitten in de kinderwagen of in de box deze doekjes zijn echt een must have. Ik maak deze van hydrofiel wafelstof en badstof samen in een leuk pakketje. Al deze stoffen neem veel vocht op en zijn allemaal heel erg zacht. Het leuke van die verschillende stofjes dat het er zo gezellig uit ziet. 

In 1 setje zitten 3 doekjes. van de verschillende stoffen. 

Kent u dat. U wilt u kindje op uw schouder leggen voor het boeren maar die spuugdoek schuift er elke keer onder uit en blijft niet goed liggen en zo dra het boertje er is en een beetje melk mee komt en u kleren zitten onder. Dat is met deze schouder spuugdoek verleden tijd. Deze schouder spuugdoeken zijn speciale spuugdoeken die goed op u schouder blijven liggen. Deze zijn gemaakt van 2 lagen stof die veel vocht op kunnen nemen. De stoffen zijn Badstof en Hydrofiel. Deze spuugdoek zorgt er voor dat u kleren schoon blijven bij het op uw schouder leggen van u baby. Ik heb ze in verschillende kleuren.