• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Met spray flacon en essentiële olie

Heeft u kindjes dat ook een toch wat schrale mondje na het poetsen met de wegwerp doekjes. Dit is heel normaal met al de chemicaliën die in de doekjes zitten om ze maar lekker te laten ruiken en goed te laten poetsen. Ik heb nu deze handgemaakte herbruikbare snoetenpoetsers gemaakt. Deze doeken zijn gemaakt van dubbele stof extra zacht en nemen veel vocht en vuil op. Na gebruik kunt u deze gewoon wassen en drogen en steeds weer opnieuw gebruiken. De doekjes kunt u nat maken met de meegeleverde flacon en olie om het water heerlijk te laten ruiken. U kunt de flacon vullen met lauw water en zo de doeken nat maken en u kindje heerlijk schoonmaken.  Het is een zeer goede kwaliteit stof.  Deze doeken gaan zeker een aantal jaren mee zo bespaard u toch gemiddeld €50 per jaar en het is veel beter voor het milieu. 

Dit is een starters pakket u ontvang hier een spray flacon bij en essentiële olie om het water op een natuurlijke wijze heerlijk te laten ruiken zonder dat er chemicaliën in zitten. Deze olie is 100% natuurlijk.

De olie die er bij zit heet Zonnestraal en dit zijn de ingrediënten : 
De hars benzoë werkt verzachtend en verwarmend en ruikt erg lekker. De mandarijn is rustgevend. De vanille is toegevoegd voor de geur en heeft verder geen therapeutische waarde. De anijs is voor de geur.