• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Borduren

Borduren een vak apart maar wat is het mooie. Ik heb het altijd zelf al willen doen en nu is het dan eindelijk zo ver. Je kunt nu bij zo lief89 je spulletjes laten borduren. Ik heb een aantal voorbeeldje gemaakt maar je kunt ook altijd een mailtje, WhatsApp of bellen om je eigen wensen door te geven denk dan aan de kleur, opdruk en maat dan kan ik dit voor je maken. 

wat is nu precies borduren. 

borduren is met een speciale machine een patroon of tekst over brengen op stof. Alle soorten stof is mogelijk. Er zijn tallozen mogelijkheden. Het versiersel/naam word aangebracht maar zeer sterk draad. Aan de achterkant/binnenkant van de stof komt een speciale versteviging te zitten zodat het borduur werk netjes op zijn plek blijft zitten en niet gaat trekken. Ik heb er ook een speciaal programma bij om zelf foto's over te kunnen zetten. Schroom daarom alsjeblieft niet en stel je vraag als iets speciaal wilt. 

Waarom is borduren zo duur.? 

Deze vraag heb ik al heel vaak gehad. Ja maar bedrukken is veel goedkoper. Ja dat klopt dat is ook goedkoper ook veel makkelijker er op te zetten en de machines die daar voor nodig zijn zijn ook een stukje goedkoper. Daar zit alleen niet het grote verschil het grote verschil zit hem in de kwaliteit. Als het Borduurwerk gedaan is met de juiste kwaliteit draad dan zal het borduurwerk niet verslijten. Dit in tegenstelling tot bedrukken de folie die veel minder kan hebben dan een borduurwerk en zal daardoor eerder los laten of er niet meer mooi uit gaan zien na een aantal wasbeurten. Ik zelf zou ook nooit kiezen voor bedrukken met baby als ze dit in hun mond stoppen of er komen stukjes af dat zou ik nooit willen. Mijn borduurwerk word gemaakt met de sterkste draad en versteviging die er is om te zorgen dat je altijd het beste en mooiste resultaat krijgt. 

 

Klik hier om naar de producten te gaan.