• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Baby bijtringen 

 

 hout of siliconen met of zonder naam

 

Kwijlt je kindje meer, is het (een beetje) humeurig, heeft het vieze luiers of bijt je baby op alles wat maar in de buurt komt? Het zou dan heel goed kunnen dat de eerste tandjes doorkomen. Vaak zie je dat het tandvlees op deze plek een beetje dikker of roder is en soms zie je zelfs het tandje al een beetje door het tandvlees heen schijnen. Maar ja wat nu? Hoewel een zetpil natuurlijk een goede oplossing kan zijn als je kindje echt veel last heeft van de tandjes is een bijtring. een goede eerste manier om de pijn te verlichten.

En ik heb helle leuke op vooraard. houten of siliconen bijtringen. Deze mag u kindje rustig in zijn mond doen zonder dat er gevaar is. Dit kan de pijn zeker verzachten. Deze ringen zijn daar speciaal voor gemaakt en BPM vrij. De keuzen voor een houten of siliconen variant is waar u kindje (en u) zicht het prettigste bij voelt. Er is geen goed en geen fout..

De foto's zijn slecht een voorbeeld en kunnen altijd afwijken van u product. Mocht u nog twijfels of vragen hebben u kunt altijd Contact met mij op nemen. Ik help u graag verder. (klik op de foto om naar de webshop te gaan)

Er is nu ook een Houten of siliconen bijtring met naam van u kindje er op. de naam kunt u door geven in het opmerking vakje als u de bestelling heeft geplaatst.

De bijtringen met naam zijn ook zeer geschikt als leuk cadeautje. samen met de Houtenspeenkoord met naam .De letters worden er ellemaal met de hand opgezet. U heeft echt een mooie handgemaakt product gevonden. Perfect als cadeautje of voor u zelf.