• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Bad en douche producten

 

Handgemaakte producten die alles te maken met het in douche/bad gaan van uw baby/peuter. 

 

 Hier vind u al de producten die te maken hebben met het in bad/douche gaan met u baby/peuter. Al deze spullen zijn allemaal handgemaakt de maten kunnen dus altijd een beetje afwijken. Hier onder uitgebreide uitleg over wat ik maakt en hoe de pakketen er uit zien. mocht u nog vragen hebben dan hoor ik dat graag. 

 

Hydrofiele set 

De hydrofiele setjes die bestaan uit :

Een handdoek van 70 x 70 cm

Een washand van 19 x 13 cm

Een spuugdoekje van 30 x 30 cm

De setjes zijn allemaal uniek en kunnen dus licht afwijken van de maten.  Mocht u daar nu vragen over hebben kunt u altijd Contact met mij opnemen. 

Lange washand

Mooie handige Lange washand om samen met je baby te kunnen douche. Natuurlijk kan dit ook zonder een lange washand maar dan heb je minder grip door het water en de douchegel. Door de lengte van de washand loop deze door over je onderarm waardoor je, je kindje daar mee vast kunt houden. Je hebt meer grip en glijd je kindje niet meer zo snel weg. Deze washand zorg voor veel meer doucheplezier. De washand is er in verschillende kleuren. De voorraad varieert snel. 

Badcape

De badcape een onmisbaar product als je net een baby heb gekregen of een baby verwacht. Deze badcape zijn lekker groot 75x75 cm en heerlijk zacht. De stof is van zeer goede kwaliteit en neem veel water op. De cape is er in veel verschillende kleuren.