• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Veiligheidseisen speelgoed 

 

Bijtringen

- Controleer de bijtring voor -en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten (in het hout).
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient de bijtring niet meer te worden gebruikt.
- Laat uw kind niet alleen met een bijtring.
- Reinigen kan gewoon onder de kraan of met een snoetepoetser.
- De houten kralen en ringen zijn van onbehandeld beukenhout. De Silliconen kralen zijn 100% veilig gekeurd en zijn BPA-vrij, PVC-vrij, Lood-vrij en Ftalaat-vrij. 

 

Speenkoord

- Gemaakt volgens de Europese wetgeving NEN-Norm  12586
- Een speenkoord is geen speelgoed.
- Controleer het speenkoord voor ieder gebruik.
- Voorkom verstikkingsgevaar, laat jouw baby nooit alleen met een speenkoord & houdt altijd toezicht. Leg je kindje nooit met een speenkoord in bed of box. 
- Wanneer de onderdelen losser van elkaar komen te zitten dient het speenkoord niet meer te worden gebruikt.
- Is niet bedoeld om op te bijten.
- Maak het speenkoord niet schoon onder de kraan, maar met een babydoekje of detoldoekje. De clip van het speenkoord is niet bestand tegen (veel) gebruik van water. Het speenkoord kan hierdoor zijn stevigheid verliezen of eerder kapot gaan. Dit geld niet voor de speenkoorden van stof met een plastic clip. De houten clips mogen niet in de wasmachine. 
- Het gebruik van een speenkoord is op eigen verantwoordelijkheid. Ik ben niet aansprakelijk voor eventuele schade door gebruik van een speenkoord. 

 

Wagenspanner
- Een wagenspanner is géén speelgoed.
- Controleer de wagenspanner voor ieder gebruik.
- Voorkom verstikkingsgevaar, laat jouw baby nooit alleen met een wagenspanner & houdt altijd toezicht. 
- Verwijder de wagenspanner zodra jouw kindje op handen en knieën/voeten kan kruipen.

- Wagenspanners dienen alleen gebruikt te worden onder toezicht en voor elk gebruik gecontroleerd te worden op beschadigingen en slijtage

 

Babynestje
Een babynestje is een prettig hulpmiddel om de pasgeboren baby naast je neer te leggen op de bank of in de box bijvoorbeeld. Het is GEEN hulpmiddel bij het slapen. Laat de baby nooit onbeheerd achter en laat het nooit alleen slapen in het nestje zonder toezicht. Wanneer het kindje in de rand ligt met het neusje of mondje, wordt de eigen uitgeademende lucht weer ingeademend. Dit is een gevaar voor rebreathing, oftewel stikkingsgevaar. Gebruik het nestje daarom ALTIJD ONDER TOEZICHT.
 

 

Tot slot

ik adviseer u om je kindje niet alleen te laten met de producten van Zolief89, maar altijd onder toezicht van een ouder of verzorger. Het zijn handgemaakte producten, gemaakt van kleine kralen die verstikking kunnen veroorzaken. Uiteraard worden de producten uitvoerig getest voor verzending. Zo lief89 is niet aansprakelijk voor eventuele ongelukken die ontstaan bij het gebruik van onze producten. Controleer daarom het product voor en na gebruik op loszittende delen, slijtage en barsten(in het hout).