• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Nieuws 

Leuke weetjes - Nieuwe producten

Scentsy

Scentsy...huh wat is dat.? Dat ruikt super lekker. Wat heeft het met zo lief te maken...? Dat is eingelijk heel simpel ik ben veel  met stof bezig voor jullie en ben me er altijd heel bewust van de geuren in en om mijn huis/werkplek. Ik zou het zelf echt verschikkelijk vinden als ik een deken had besteld en die hellemaal naar frituurvet zou ruiken. Bha nee wil ik niet. Al een tijdje mee bezig geweest maar met onse grijze roodstaart mag je niet zomaar een kaasje aan doen of een geurje door je huis laten gaan. Na even wat zoek werk scentsytegen gekomen. Alles gaan uitzoeken en ja hoor dit kon geen kwaad voor de papagaai en wat op veel fijner is het is zonder kaars, zonder walmen, zonder rook het is gewoon heerlijk. Wat denk ik voor jullie nog veel leuker is het kan ook op de kinder kamer ze hebben minidifussers die je inzet stopcontact kan doen en die er voor zorgen dat de kinderkamer heerlijk ruikt. Overal het zelfde geurtjes of juist overal een anderen. Rustgevend of juist toch wat zwaarder juist heel fruitig. Ze hebben er van alles. Klikt snel op de knop hier onder en ik weet zeker dat ook jij dit geweldig gaat vinden. 

Nieuwe producten

Er gaan de komende tijd een aantal nieuwe producten komen. Er zijn nu al leuke glazen setjes en er komen nog nieuwe cadeau zakjes aan en nog veel meer. Ook ben ik bezig de producten te verbeteren of nog mooier te maken waar dat dat kan. Zo ben ik nu bezig de badcape aan het borduren Er staan er al 2 op de site. Mocht je zelf een leuke idee hebben laat het me dan gerust weten.

NIEUW nu ook borduurwerk.

Het is vanaf nu ook mogelijk namen op de dekens, bad cape of knuffeldoekjes te laten zetten in mooie sierletters of juist stoere blokletters wat jij het mooiste vind. Er is heel veel mogelijk. Toch liever iets anders neem dan gerust contact op dan kijken we samen naar een oplossing. 

 

Dit is het dekentje van een baby nestje dat ik mocht maken. Zo kun je dus van alles persoonlijk maken wat je wensen ook zijn. 

helaas alles weer dicht.

Helaas zit alles weer op slot en is het dus niet mogelijk om te komen shoppen afhalen blijft altijd mogelijk. Dus zie je iets leuks dan laat het me gerust weten dan kun je het komen ophalen. 

Voorraden weer aangevuld.

Al de voorraden zijn weer aan gevuld. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe muziekdoosjes en wagenspanners bijgekomen ook zijn de speenkoorden aangepast. neem snel een kijkje want het is best druk en de voorraad gaat hard. 

Nieuwe setje

Er zijn nieuwe setjes bij. Nu bij de lange washandjes. Er zijn nu een aantal lange washandjes waar je een bijpassende handdoek bij kan bestellen. Niet bij allemaal omdat er mensen zijn die liever alleen een washand hebben. Let daarom goed op bij het aangeven welke kleur je wilt. De setjes kosten €12,95. De handdoek doe er bij zit is 75x75cm groter dan gemiddeld. 

Houten speenkoord met naam. 

Kort filmpje van de vele speenkoorden die ik allemaal al heb mogen maken voor jullie. Dit zijn ze niet allemaal anders werd het filmpje veel te lang. Hopelijk geeft het u een goede indruk van hoe ze eruit zien.

Vanaf nu is het vanaf € 50 gratis verzenden. 

Er zijn nu kleuren letters voor de bijtringen en houten speenkoorden met naam. De naam die daar op kan, kan nu ook in 4 verschillende kleuren worden gemaakt. Licht en donker rosé en licht en donker blauw. Dit is uniek en alleen te koop bij zo lief89.