• Gratis verzenden vanaf €50 euro.
  • Alles met veel liefde handgemaakt.
  • unieke artikelen.
  • Gratis bezorging in Rijen

Nieuws 

Leuke weetjes - Nieuwe producten

 

update 

Hier even een update. Wij hebben een paar weken geleden een nieuwe keuken gekocht en ik wist dat het een drukker tijd zou worden. Nu is er dus van alles mis gegaan tijden de verbouwing en heeft dit voor behoorlijk wat vertraging gezorgd  waardoor ik lange tijd veel minder heb kunnen maken dan dat ik dus eigenlijk wilden doen. De keuken is nu zo goed als af en ik ga langzaam weer verder met jullie bestellingen. ik hoop op jullie begrip. Mocht je nog vragen hebben of wil je iets speciaals laten maken neem dan gerust even contact op. 

nieuwe producten. 

er komen weer leuke en nieuwe producten aan. Dit keer gaat het om wensflesjes met een geboorten steen er in. Deze steentjes kunnen later aan de ketting van die moeder, vader, opa, oma, oom, tante, enz. worden gehangen. Er is nog maar een kleine voorraad dus wilt u zeker zijn van een steen kun je dit nu al doorgeven via whats app of mail.  Bij bestellen kan alijd. Super leuke cadeautje voor onder de boom. de kleuren kunnen altijd afwijken omdat we het gaat om edelstenen. 

 

NIEUWE SEIZOEN PRODUCTEN

Er zijn nieuwe seizoen producten. Ik heb nu Halloween en kerst producten toegevoegd.

Deze kun je vinden via deze knop.   

Scentsy

Scentsy...huh wat is dat.? Dat ruikt super lekker. Wat heeft het met zo lief te maken...? Dat is eingelijk heel simpel ik ben veel  met stof bezig voor jullie en ben me er altijd heel bewust van de geuren in en om mijn huis/werkplek. Ik zou het zelf echt verschikkelijk vinden als ik een deken had besteld en die hellemaal naar frituurvet zou ruiken. Bha nee wil ik niet. Al een tijdje mee bezig geweest maar met onse grijze roodstaart mag je niet zomaar een kaasje aan doen of een geurje door je huis laten gaan. Na even wat zoek werk scentsytegen gekomen. Alles gaan uitzoeken en ja hoor dit kon geen kwaad voor de papagaai en wat op veel fijner is het is zonder kaars, zonder walmen, zonder rook het is gewoon heerlijk. Wat denk ik voor jullie nog veel leuker is het kan ook op de kinder kamer ze hebben minidifussers die je inzet stopcontact kan doen en die er voor zorgen dat de kinderkamer heerlijk ruikt. Overal het zelfde geurtjes of juist overal een anderen. Rustgevend of juist toch wat zwaarder juist heel fruitig. Ze hebben er van alles. Klikt snel op de knop hier onder en ik weet zeker dat ook jij dit geweldig gaat vinden. 

Nieuwe producten

Er gaan de komende tijd een aantal nieuwe producten komen. Er zijn nu al leuke glazen setjes en er komen nog nieuwe cadeau zakjes aan en nog veel meer. Ook ben ik bezig de producten te verbeteren of nog mooier te maken waar dat dat kan. Zo ben ik nu bezig de badcape aan het borduren Er staan er al 2 op de site. Mocht je zelf een leuke idee hebben laat het me dan gerust weten.

Voorraden weer aangevuld.

Al de voorraden zijn weer aan gevuld. Er zijn bijvoorbeeld nieuwe muziekdoosjes en wagenspanners bijgekomen ook zijn de speenkoorden aangepast. neem snel een kijkje want het is best druk en de voorraad gaat hard. 

Vanaf nu is het vanaf € 50 gratis verzenden. 

Er zijn nu kleuren letters voor de bijtringen en houten speenkoorden met naam. De naam die daar op kan, kan nu ook in 4 verschillende kleuren worden gemaakt. Licht en donker rosé en licht en donker blauw. Dit is uniek en alleen te koop bij zo lief89.